Tuesday, June 2, 2009

Happy 2nd Anniversary to Me n Abang

Dah 2 tahun ku bergelar isteri rupenyer...
Doakan semoga hubungan ini berkekalan sehingga k akhir nyawa kami. Bless with our children.. Aminnn...
Sedikit stori about Ammar.. Semalam 1st day ltk rumah bb sitter. Alhamdulilah setakat ni sume ok. Ammar sgt behave. Sampaikan bb sitter tanyer aku, Ammar ni mmg tk nangis k sbb duk umah dier tk dgr nangis pun..ekekek...Anak mama mmg dgr kata mama. Mama tak kasi nangis2 umah org, dier ikut..hahahaha..
Post kali ni sgt pendek n ringkas sbb aku tersgt bz..Kdg2 nmpk mcm buat2 bz..wakakaka...

5 comments:

umIE a.k.a saLMi said...

happy anniversary utk ko..moga bbahagia bsama kedua2 NIK mu hehe....:)

Bonda Humaira said...

Happy 2nd anniversary suzy! bila date nya tu? today ke? semoga jodoh berkekalan ke akhirat kelak, amin...
p/s : akak pun nak celebrate anniv in d same month!

norsuzila said...

haah,arini ler...2.6.09..hehehe..tp asben tkder pun arini,tkleh nk celebrate same2..weekend br celebrate..hehehe..

afams-chan said...

Sizuka!! Err aku suka panggil dier sizuka sbb comel. Suzy!! Kabare!! At last jumpa gak kat sini yerk- ayda

masukla blog saye afams-chan.blogspot

wasabe said...

apey 2nd anvsry zie.. =) mg di perbanyakkn anak lg. kuikui.. kayela m.cik aku nt.wakakaka