Wednesday, June 10, 2009

Ammar at opis

aku terpksa bwk Ammar dtg opis arini sbb bbsitter cuti,ada personal problem.mtk2 la everything ok.naseb baik student sumer dh takder.dorg dh stat cuti sem.igtkan aku nk amik cuti,tp bile pk balik syg lak cuti yg ader tu sb nnti byk lg nak cuti. lg baik aku amik cuti time papa ammar dtg kan..leh spend time sama2. bukan selalu pun dpt duk 1 family..sadisbetul..ekekeke.. so last decision,aku tk cuti la arini..ammar pun terpksa bekerja gak..hehehe..

time aku post entry ni,aku belum bwk ammar lg. aku mtk tolong bb sitter siapkan ammar dlu. tk sampai ati aku nk mandikan dier awal pg. kul 9++ nanti,br g amik dier n bwk pi klinik. sepatutnyer appointment ari isnin lepas,tp aku silap tgk tarikh.. terlewat 2 ari la bwk dier..ekekeke..apa la mama ammar ni,br 3 bulan usia ammar,mama dh luper tarikh appointment. hahahaaa...

nnti aku update lg citer ammar kt opis ye...nk g amik dier dlu..daaaa

2 comments:

UmmiKhayra said...

hahahha ammar lagi advance dari khayra. 3 bulan dah masuk opis. boleh la ni jadi macam mama.. jadi lecturer.. hehehehhe aku dah tak leh bukak yahoo.. huhuhu sadis wei...

norsuzila said...

itulah..terpksa mengadvancekan dier..lenkali tk bwk dh..hahaha...itulah ko..aku dh ckp,boss ko try j bg yahoo aritu,nk tgk ko chat k tak..hahaha