Wednesday, December 16, 2009

frust betul...


aku menyenangkan diri utk blog walking today. Tgh duk godek2 orgnyer blog, aku terbc ttg entry

MomBloggersPlanet Cutest Baby SMILING Contest .

Punyerlah bersemangat aku nk join contest ni sbb ku ade byk la jgk koleksi gmbr ammar tersenyum snng. tgh syok2 crik gmbr,aku terpnggil utk tgk tarikh ttpnyer. Punyerlah frust aku ni sbb tarikh ttup adalah smlm. Waaaaa.. dah la ni 1st contest yg aku nk join. skalinyer tk dpt jgk join.. adessss....

tkpelah takleh join contest pun,aku tek jgklah gmbr ammar terbaru yg tgh tersenyum n tersengih dgn gumbiranya...hehehe


gembira betul dpt bangun berdiri

suker sgt kalo dpt berjalan...


4 comments:

----yan---- said...

gmbr no 1 lg nmpk hepi..gmbr tuh menang...hihihihi

norsuzila said...

dier mmg selalu happi...

UmmiKhayra said...

hehehhehe aku pun masuk last minute tau... :D takpe2.. next time bleh join.. banyak lagi contest... :)

norsuzila said...

itulah..mmg byk contest cume aku j yg ssh nak msuk cntest..asik terbengkalai j..ekekke