Monday, October 5, 2009

facebook la plk

aisehh..ni just nak luahkan perasaan j nih...

dulu2 friendster yg kne block,ku merajuk n bwk diri k facebook...skrg facebook pun dh kne block la...waaaaaa..ke mana lg harus ku bw diri ini???uhuk uhuk....

9 comments:

Nik said...

baik tutup je wireless kat opis tu. segala benda tak bleh. kedekut!

ko bersosial guna email je lah

Rahizam Karim said...

dtg la ke klang..kat sini masih bole...yehhuuu...امين

norsuzila said...

rahizam--->takmo g kelang,jauh nak balik...ekekeke...agaknyer nnti YM pun kne block gk kt kolej nih..hehehe

nik--->apa nak buat..mampu redha sj lah...

mamaAliff @ salmi said...

owh ya ka..aku xdak tau plak FB da kena blok..huhu..aku rasa pasnih blog pn kena blog kot haha...

norsuzila said...

salmi--->itulah psl...mati kutu la kiter nanti..ekekeke

UmmiKhayra said...

hehehhehe aku sume tu dari dulu dah kene block. YM skrg je bleh bukak sebab client kene guna YM.. Tapi aku xleh la chat dgn YM... Hehhehehehhe Blogspot lak, baru2 ni je kene block sudah.. Memang mati kutu la wei kalau takde sume tu.. Lucky kawan aku ajar cara backdoor... Hhahahahhahahhahaha :evil:

norsuzila said...

ninie--->gune backdoor tu cmner?aku leh gune jgk k?ekekeke...jgn blogspot pun kne block dh ler..aku dh la tk reti nk gune wordpress cm ko guner tu...ekekke

:: pn isteri wifey en suami :: said...

keja la keje..hahaha.. patotla fbok tk on..kene blok rupenye

norsuzila said...

ala...fb on pun masih boleh bekerja....kasihan la kami di sni...ekekeke