Monday, December 22, 2008

mmm....

sabtu lps,aku temankan kak nor(my housemate n also my opismate) g mid valley. She would like to buy a laptop. So dier mtk aku jd consultant dier.Actually aku pun tk berapa tau sgt psl laptop skrg nih.tk amik tau since dh tk bergelar student ni.Kalo dlu amik tau jgk la sbbb itu bidang aku. But for buying laptop for sendiri guna tu,bolehla aku bg sedikit pendapat.Niat sebenar nak beli Ienovo tp dr 1 kedai ke 1 kedai kitorg meround dan lepas 3,4 kali keluar masuk kedai Dell,akhirnyer Kak Nor made decision to buy Dell product. The price is ok lah but if compare ngan Low Yatt Plaza,its quite expensive. Tkpe,jnji product tu bagus n terjamin keóriginality'nyer..hehehe..

seharian meround Mid Valley, habis tegang urat2 kakiku.nak berjalan pun lenguh gile..Aiseh,ini br berjalan cr laptop j,cmner nak meround ari Krismas nnti?Mau tegang sumer urat karang..huhuhu...Hubby ckp tak pyh berjln lah time Krismas nnti,duk umah j.Huhuhu..Tanak,aku nk kuar jgk.Tak puas lg aku meround Mid Valley tu.Byk sgt perubahan dr yg latest aku g.Rs2nyer dh setaun lebeh aku tk jejak Mid Valley,itu yg jakun sgt tu..ekekeke...Kwn2 aku konfius nape aku leh lenguh2 n mengah cpt sgt sdngkan perutku tkderlh besar sgt. Hmmm...aku pun tatau nape tp myb sbb opis kat tingkat 3,and i had to panjat tangga at least 3x sehari. Nak sampai kt opis pun,kne benti 2,3x....hikhikhik....lg 1 kemungkinan sbb aku byk drive.Maklumlah aku kan PJJ ngan hubby,so byk bender kene buat sdr.nak ke mana-mana pun kne drive sdr.tk dpt la nk jd mem.ekekeke....

But don't worry baby,mommy will struggle till the end...never giv up till i deliver u..okeh?to all my friends,pray for me to do the very best for myself n my baby....

2 comments:

Bonda Humaira said...

hb ok tak suzie? that will be the reason jugak... by d way, u've been tag by me, pls visit my blog k...

norsuzila said...

so far HB ok...still 11++...mmm..myb sbb tkder stamina kot...mnje sgt,letih skit dh mengeluh..hehehe...