Monday, December 15, 2008

update about hari raya aidiladha

Aku luper lak nak bercriter psl kedatangan one of my bezfren,Ninie k umahku d kelantan. She came with her husband n dotter 2 hari b4 Hari Raya Aidiladha yg lalu.Planning asalnyer nak beraya terus kt Kb tp tak jd sbb husbandnyer dh kje ari Selasa tu. So ari Ahad dorg dh gerak k destinasi seterusnya, Terengganu.

Dorg dtg sbb kenduri member lama kitorg, Madia Aizura. She is our old friend,since we were matric's student. So alang2 Ninie dtg Kb time aku kt kg,aku volunteer nak jd tourist guide dorg. Tp sygnyer dorg dtg time musim hujan. Nak g mana2 pun sedikit terbatas sbb dier ader baby. Kang tak psl2 dmm c Khayra tu..hehehe

But i hope u enjoy la dtg KB ek. N sori tk dpt ajak ko lunch kt umah aku. Rumah aku dah mcm tongkang pecah dgn hiruk pikuk suara anak2 buahku yg ramai giler tu...ekekeke... N lg satu reason,tk sempat nak g beli lauk pauk tuk dimasak sbb ujan turun tak berenti. Seb baik tk banjir j kt KB..hehehe..But thanks coz sudi gak dtg umah aku walaupun minum petang....

1 comment:

Ninie said...

walaupun hujan, tapi kitorang puas hati... hehehhe dapat makan, dapat jenjalan.. heheheh nanti next2 time, klu ada rezeki lebih aku datang lagi... hehehehehehehehhehe nntkan kedatngan ku.. :P