Tuesday, November 2, 2010

alhamdulillah

smlm checkup lg skali kat O&G HRPZ II, KB coz doc nak tgk growth chart bb samada ada perkembangan ataupun terbantut. Alhamdulillah berat bb dah 1.9kg. walaupun still kecik tp ader peningkatan. SO the decision is my bb is smaller than date but everything will b fine.itu yg penting kan....

doc suh dtg cek lg another 1 month ats tujuan yg sama..sbnrnyer tk pyh chckup kt situ pun tkpe dah tp as a procedure, doc has to make an appointment jgk..kang kalo ader pape,dorg gk yg dipersalahkan...

Agak2nyer bile dh bersalin nnti, berat bb dpt k cecah 2.5kg ek?

5 comments:

ummiKA said...

boleh kot.... ekekekkeke Adyan aku even dah 39 minggu baru 2.59kg... ko 34 minggu 1.9kg, ala2 aku la tuh... hahhahahha 2 minggu terakhir ko pulun makan nasi berhabis-habisan... :P

suzie said...

hahahha...skrg tk bape nak boleh pulun r...makan byk skit j trus sengkak.tk mcm prgnntkan ammar dulu...ekekeke...tp akan ku usahakan jgk mkn byk2..hahahah

mRs FaR_eAsT said...

insyallahe everything will be fine

iswatie "colours of life" said...

ko mkn la byk2 weih......jgn susah hati

suzie said...

taqie:hopefully..amiiinnnn

morni:time bleh pulun byk,pulun la..time tkleh nak pulun,tk dpt nak kata aper la..heheheh