Wednesday, April 28, 2010

kami di kg

wahh..byknyer antry aku yg dipost arini...mcm nk bls dendam pun ader kan.mklumlah dh lama tkleh nk update blog,tup2 arini betubi2 entry dr aku..hahaha

saja j nak tempek gambar2 kami kt kg.sepanjng kami kt kg, dh 3x rsnyer kami k PCB (Pantai Cahaya Bulan). mula2 dtg main2 kat gg air j. 2nd time husband siap mandi ngan anak2 sedara sy. 3rd time pun sama,ngan sy sekali sempat main air sbb ammar ditingglkan ngan tok wanyer.igt nak bwk dier skali,tp tertdo dlm kete dlm perjalanan k rumah tokwan. so of course la tok wan ammar tk kasi bwk ammar.

layan j lah gmbr2 ni ek...


first time dtg pantai mggu pertama duk kg..

kanak2 riang ni hanya main pasir n main kt gigi laut j


2nd time dtg,sume pun masuk laut.. rajin betul papa melayan dorg ni

seronok betul dpt main air laut ye


2nd time, semua org duk main air..kemana syg mama ni ek?








~





~





~





~





~










ammar tdo la...ngan angin2 laut ni,buat ammar sleep very soundly..hehehe

dah nak balik, br bgn tdo
ammar tk suke g pantai. nak tgk dier main air?confirm la tk dpt.bukan takat nak main air laut,pijak pasir pun nangis2.myb sebab dier rs geli bile pijak pasir tu kot...ekekeke...

3 comments:

afams-chan said...

alalalalaa comeinya diaa...

tup tup dah besar dah Ammar..rasanya last tgk pic dia still baby lagi..

Anonymous said...

jangankan ammar, khayra pun xsuka pasir tu.. boleh dok nangis2 tak nak pijak pasir tuh... kesian aku kalau g pantai, kene dukung je... hehehehhehehheheh

suzie said...

aydun:mstilah dh bsr,dh jd anak teruna pun..hahahah...
ninie:itulah psl...yg mamanyer plk tk abih2 nk tgk anak main air wpun tk bnti ank tu nangis..hahahah

khayra pun tk mnt men air laut gk k?bdk2 sume macam tu kot..agaknyer psr pantai tu melekat kt kaki sbb tu lah dorg tanak pijak kan...ekekek