Wednesday, April 1, 2009

hari berganti hari

Sedar tak sedar,cepat betul masa berlalu.My Ammar dah berusia 21 hari..Smlm nurse dtg melawat,berat badan Ammar dh cecah 3.75kg...Wahh cpt betul berat bdn dier naek...Masa 10 hari ,beratnyer 3.2kg...

Patutla time pngku dier,terasa lenganku lenguh2..ruper2nyer anak mama dah makin berat...ekekeke..Skrg aku tgh membiaserkan diriku menyusukan Ammar sambil baring sbb tk larat nak pangku lama2..Ammar ni plk kalo time menyusu bukan skjp2..Kdg2 1/2jam...So bygkanlah kalo aku kne pngku j...huhuhu..Terasa beb..Bby boy mmg kuat menyusu kan?

Tgk anak sdr membesar ngan cepat begini,terasa bahagia sgt2.Tambah2 lg Ammar membesar hanya dengan susuku,susu ibunyer sdr...Walaupun Ammar dh di bg minum susu kambing n black grape,aku abaikan j lah sbb aku bg pun untuk kurangkan jaundisnyer...Alhamdulillah Ammar recover,tk kisahlah disbbkan aper,yg penting aku try the best untuk kesihatannyer...Lgpun bender2 tu sumer tk byk pun yg aku ks Ammar makan.Mcm susu kambing,aku campurkan beberapa titik dengan susuku dalam botol n black grape plk sebijik sari selama 2 ari...Selain dr tu,aku just feed Ammar dgn susuku jerk...

Oklah,dh senja,nnti2 aku ceritakan camner aku boleh terjebak dgn breastfeeding ye...daaaa

2 comments:

NikNor said...

tepek la lagi gambar2 Nik Ammar....

norsuzila said...

bukan tokse tepek,tp tokleh nak tepek..kabel kamera tertinggal kt opis..ekekek