Monday, February 8, 2010

horayyyy....

syukur alhamdulillah...akhirnya doa kami sekeluarga dimakbulkan Allah...aku dh cek online,aku dh dpt pindah kolej.horayyy!!!tp masih belum tau ke mana n biler...lps rht nntilah nak kol SPKK...nk confirmkan lg skali...

sggh manis perasaan ini...tak terucap dgn perkataan pun....akhirnya setelah hampir 3 tahun khwn,br boleh idup bersama-sama suami.lengkap sdh hidup kami sekeluarga.nnti ammar tidak kehausan kasih papa lg.ekekeke...dan aku kene belajr mcm mne nak uruskan rumahtangga sebagai suri 24jam dan bukan lg suri 2 mnggu skali..ekeke...

5 comments:

:: pn isteri wifey en suami :: said...

yeay!!..bes2..

Noraziyana Mohamad said...

hurreyyyyy...aku lak excited lebih2

suzie said...

tq sumer...hehehe

ummikhayra said...

aku terlambat... congratz my fwennn... akhirnya... masin mulut aku.... hahahhahah dan dan..... ekekke aku happyla untuk ko.. serius... aku baru teringat wei.. bukak blog ko tgk wahhh... approve... minggu ni pun aku super busy.. sian aku kan? :P

suzie said...

tq..no hal la...aku tau kommg super duper bz woman..ekekek...aku pn tgh bz giler...byk yg nak kne siapkan sblm boleh k tmpat baru..huhuhu