Saturday, June 4, 2011

sudah tahun k4 la...

First of all, wishing me happy 4th anniversary....yeeehhaaaa!!!!

Pejam celik pejam celik rupernyer dah 4 tahun melayarkan rumahtangga bersama encik asben tercinta...fuuhh....cepatnya masa berlalu....4 tahun hidup bersama, hadapi suka duka bersama (gaduh-gaduh kickboxing pun sama-sama..heheheh)..dan 4 tahun berlalu, hubungan kami diberkati olehNya dengan dikurniakan sepasang cahayamata yg sangat berharga buat kami berdua...Ammar dan Amni ...Terima kasih Tuhan...

Walaupun tahun ini anniversary tak dapat disambut with hubby disebabkan kekangan kerja yang menuntut hubby keluar dari negeri Kelantan, hati ini amat redha walaupun terbit sedikit rasa frust..yelah tiap-tiap tahun celebrate anniversary dengan keluar dinner ,tup-tup tahun ni celebrate sorang2 lak..lagiiiiiii madam frust sebab hubby boleh terluper nak wish..dah tengahari sikit baru hubby call n said sorry sebab terluper nak wish tepat kul 12am..adessss....wahai cik abang sayang, kalo ye pun luper,toksah la cakap kt ur wife yg u terluper..cover la sikit....tak pasal-pasal dari wife tak rasa marah,terus terkecik hati,...huhuhu....so denda utk org yang terluper pada tarikh yang teramat penting ini adalah penalti yang mengharuskan hubby beli adiah untuk isteri sekembalinya dari outstation..muahahaha....(tgk..kang tak masal ko kene habiskan duet kt isteri tercinta ko nihh..hahahha) tapi i duk terbayang-bayang hubby beli bunga banyak-banyak utk i tau...penangan citer Nora Elena la plk...hahahaha...mmg berangan la ko suzie oii...bertuah badan kalo cik abam saya tu belikan bunga penuh bonet....ekekekeke

Disebabkan tahun ni takder dinner anniversary dan digantikan dengan hadiah istimewa, i terpikir gak apalah nak beli utk en hubby ku ni...alahai...dah la bulan 6 byk plk ari special tuk hubby...birthdaynya on 19jun and father's day also on june...so???apakata ku buat mcm tahun-tahun lepas...combine j 3-3 terus dalam 1 hadiah..hohoho..sgt brilliance bukan?hahahaha..

tak payah menceceh-ceceh meleret-leret....

again, wanna wish us happy 4th anniversary...hope our marriage will long lasting ever after blessing with a few children more...muahahahaha.....

abang.....me love u very much..mmuuaahhh...



~2 June with LOVE ~


2 comments:

afams-chan said...

Lama tak jengah blog ni...tumpang lalu...

APapun, happy anniversary.. InsyaAllah kebahagiaan berkekalan sehingga ke akhirat..Aminn

red said...

untungleee... :)